Cantus met feuten op Forum

Door Robert Mienstra

ALMERE – De aankomende eerstejaars studenten (zij die lid worden van de studentenverenigingen worden feuten genoemd) in Almere hielden afgelopen week hun introductieweek in Stad. Op woensdag was de traditionele Cantus waarbij studenten op het Forum staande op een stoel liederen ten gehore brachten. Natuurlijk werd het festijn overgoten met bier.

Zo schenk je snel bier in zonder dat je naar de tap hoeft. (Foto: Almere DEZE WEEK)

De maandag stond in het teken van kennismaking, dinsdag was er sport en spel, woensdag was er de Cantus, donderdag leerden de studenten verschillende verenigingen kennen die Almere heeft, donderdag waren er spellen op het terrein van Rugby Club De Bulldogs en een kroegentocht en vrijdag was het opruimen geblazen.
Rugby Club De Bulldogs had alle lof voor de studenten. “Ze hadden het op ons terrein fantastisch georganiseerd, het zag er keurig uit en we zagen alleen maar lachende gezichten”, zegt een woordvoerder. “Het mooiste vond ik de silent disco. Alle studenten hadden een koptelefoon op en stonden te partyen en te swingen op de muziek. Maar je hoorde niets. Het was geweldig om te zien.”

Artikel geplaatst op: 02 september 2019 - 09:30

Gerelateerd

Delen