Biljartteams Almere '83 acteren op hoog niveau

ALMERE - De biljartcompetities gaan vanaf deze week weer van start. Dit jaar nemen in negentien teams van biljartvereniging Almere ‘83 deel aan de diverse competities op districts-, regionaal en landelijk niveau.
Zeventien teams spelen in de districtscompetitie (Eem- en Flevoland). De spelsoorten zijn voornamelijk libre en in mindere mate driebanden. Regionaal speelt het nieuwe 4e divisie driebanden groot team A tot Z stucadoors Almere ’83 mee.
Op landelijk niveau speelt het gepromoveerde topteam van den Broek biljarts Almere ’83 in de eredivisie. Het hoogst haalbare niveau in de Nederlandse biljartwereld. De deelnemende teams aan deze competitie spelen in diverse disciplines (libre, kader 47/2 en bandstoten) op de grote tafel.
De eerste thuiswedstrijd in deze competitie is op 14 september. Naast de reguliere competitie activiteiten is Almere ‘83 dit jaar door de K.N.B.B. ook weer gevraagd om een drietal Nederlandse Kampioenschappen te organiseren.
Belangstellenden zijn altijd van harte welkom op het Sportpark Annapark bij BV-Almere ’83, Sas van Gentlaan 10-12, ingang aan de Oostburgstraat, in Almere. De toegang voor alle evenementen is gratis. Meer informatie en openingstijden zijn te vinden op de website: www.bv-almere83.nl.
Artikel geplaatst op: 05 september 2019 - 10:28

Gerelateerd

Delen