Kom schaatsen bij de Almeerse Schaatsvereniging (ASV)

ALMERE – Bij de Almeerse Schaatsvereniging (ASV) start vanaf begin oktober het schaatsseizoen voor de jeugd en volwassenen op de Jaap Edenbaan in Amsterdam en bij Leisure World in Dronten.

De lessen voor kinderen van zes tot en met twaalf jaar zijn op zaterdagochtend van half tien tot half elf. De lessen worden afgewisseld met leuke activiteiten, zoals een mini-Elfstedentocht. Plezier in het schaatsen staat daarbij voorop. Uiteraard wordt er aandacht besteed aan schaatstechniek. Bij de jongste kinderen gebeurt dit vooral in een speelse vorm. Opgeven kan via www.asv-almere.nl/jeugdschaatsen.
Recreatieschaatsen

Daarnaast zijn er verschillende lesuren voor recreanten, zowel voor volwassenen als jongeren in Amsterdam en in Dronten. Tijdens deze lessen, onder leiding van gediplomeerde trainers, worden alle facetten van het langebaan schaatsen aangeleerd. Informatie en inschrijven kan via www.asv-almere.nl/recreatieschaatsen
Schaatscursus

Nieuw bij ASV is de schaatscursus. De schaatscursus van 10 weken is voor mensen die in een korte tijd en zonder verdere binding willen leren schaatsen of de techniek willen verbeteren.
De schaatslessen worden gegeven op zondagochtend van 13 oktober 2019 t/m 15 december 2019 van 10:00 - 11:00 uur op de schaatsbaan van Leisure World in Dronten en is bedoelt voor jongeren vanaf 13 jaar en volwassenen. Check de website: https://asv-almere.nl/10-lessen-dronten
Gezelligheid en sportiviteit

ASV is een leuke, maatschappelijk actieve vereniging. Er worden verschillende sportieve evenementen georganiseerd, zoals een mini-Elfstedentocht voor jeugdschaatsers, het trainingskamp voor wedstrijdschaatsers en een paar dagen schaatsen op de Weissensee. Bij voldoende vorst kan er geschaatst worden op de landijsbaan op het Fanny Blankers-Koen Sportpark.
Meer informatie over alle activiteiten van ASV, de lessen, het lidmaatschap en inschrijven staat op www.asv-almere.nl
Artikel geplaatst op: 24 september 2019 - 12:40

Gerelateerd

Delen