Almere City FC lanceert campagnefilmpje Love Actu-ALLY

ALMERE – Almere City FC heeft vrijdagavond met 3-0 gewonnen van TOP Oss. De eerste zege voor de ploeg van Ole Tobiasen na de recente trainerswissel. De voetbalclub lanceerde vrijdagavond tevens de short-movie ‘Love Actu-ALLY’, een campagnefilmpje in kerstsfeer om halve seizoenkaarten van de club aan de man te brengen.

(videostill)

 

Aletha Leidelmeijer, de presentatrice van FOX Sport die in juni nog trouwde in Las Vegas met haar vriend Steven, wordt in het filmpje het hof gemaakt door clubmascotte Ally de Aap. Het kerstfilmpje is een spin-off van de iconische scene van de Hollywood-blockbuster Love Actually. Het geeft de kijker mee dat liefde door dik en dun gaat, ook als het sportief even niet mee zit.

Op het veld vallen de prestaties bij de Keuken Kampioen Divisionist vooralsnog tegen en buiten de lijnen hebben de Almere City FC supporters even moeten wachten op de verbouwing van de hoofdtribune. Deze wordt 17 januari bij de eerste thuiswedstrijd van de tweede seizoenshelft feestelijk geopend en is met een halve seizoenkaart dus negen wedstrijden lang toegankelijk.

 

De short-movie is geregisseerd door Joost Buitenweg van het Almeerse bedrijf PixelThis. Award-winning Director of Photography Goof de Koning (Project Gio, Brugklas, De Brief voor Sinterklaas) uit Brabant ontfermde zich over het camerawerk. De short-movie wordt vanavond bij de wedstrijd Almere City FC – TOP Oss voor het eerst getoond.

 

Kaarten

De verkoop van de halve seizoenkaarten is inmiddels gestart. Vanaf 65 euro kunnen supporters in de tweede seizoenshelft terecht in het verbouwde Yanmar Stadion. Voor kaarten: www.almerecity.nl/seizoenkaart.

 

Klik hier voor het filmpje.

 

 

 

 

 

 

 

 

Artikel geplaatst op: 09 december 2019 - 08:00

Gerelateerd

Delen