Club 26-12 maakt van uitgaan een beleving

STAD CENTRUM – Club 26-12 opent op vrijdag 26 december, tweede Kerstdag, de deuren aan de Grote Markt 25. De club richt zich op publiek vanaf 25 jaar. “Voor het oudere uitgaanspubliek is er weinig te doen in Almere”, aldus eigenaren Winston Rose en Sergio Zaandam. “Daar gaat Club 26-12 verandering in brengen.”
Club 26-12 richt zich op publiek vanaf 25 jaar. De club opent op vrijdag 26 december de deuren. (Foto: aangeleverd)
Rose en Zaandam zijn beiden jarig op 26 december. “Dat is voor ons een speciale dag. Daarom openen we juist op deze dag onze club met onze ‘Birthday Bash’. Er komen twaalf DJ’s draaien waaronder Franck, Orlando, DJ Mad, Bradley Riviera en Ritmo Sanchez. En een aantal mystery guests”, aldus Rose.
De muziekstijl van Club 26-12 is breed. “We draaien houseclassics, eclectisch en disco uit de jaren 80, 90 en 2000 en actuele nummers uit de top 40. Elke week hebben we vaste thema’s die elke maand terugkomen. Zo hebben we afwisselend op zaterdag House Charizzma, Flirtatious en Disco Delight. Elke zondag hebben we Kizomba, een combinatie tussen zouk en semba. Het eerste uur is er les en daarna kan er vrij gedanst worden. Op vrijdag hebben een gratis avond met allerlei muziekstromen. Uitgaan bij ons wordt een beleving in een sfeervolle, volwassen setting.”
Rose en Zaandam Sergio zijn geen onbekenden in Almere. “Al 20 jaar organiseren we evenementen in Almere, zoals de hoog aangeschreven DJ contest Baas van het Plein en Flirtatious dat nu al het 3e jaargang ingaat.. Sergio is een internationale DJ beter bekend als DJ Kid. Hij zal zelf soms ook in de club draaien. ”
Wie op 26 december kennis wil maken met Club 26-12 kan zich voor de gastenlijst aanmelden via: glist@club2612.nl. De toegang is gratis tot 0.30 uur. Meer informatie: www.club2612.nl
Artikel geplaatst op: 24 december 2014 - 07:00

Gerelateerd

Delen