Uit-tip-top-3

1.   Neon-verkleed

Uitgaan niks voor kinderen? Toch wel. Regelmatig organiseren verschillende Almeerse buurtcentra jeugddisco’s. De leeftijden verschillen. Buurthuis Het Forum aan de Haasweg 11 (Faunabuurt) houdt vrijdag 16 januari een disco voor kinderen van 8 tot en met 14 jaar. Het thema voor deze avond is ‘neon’.
Van 19.30 tot 22.30 uur, entree is 1,50 euro met pasje, kinderen zonder pasje betalen 2 euro en kunnen (als ze een pasfoto bij zich hebben) er meteen een laten maken. Het hebben van een pasje is verplicht.
2.   Modern schrijversduo

Schrijversduo Thomas en Daan Heerma van Voss zijn woensdag 21 januari te gast op de literaire avond van scholengemeenschap Oostvaarders College. In mei 2015 brengen ze gezamenlijk de thriller ‘Ultimatum’ uit. De schrijvers vertellen, lezen voor en signeren.
De literaire avond is inmiddels een traditie op het Oostvaarders College. Bekende schrijvers als Ernest van der Kwast, Arthur Japin en Tommy Wieringa gingen de gebroeders Heerma van Voss voor.
Oostvaarders College aan de A. Boekenweg 3, om 20.00 uur. De toegang is gratis voor leerlingen uit het voortgezet onderwijs op vertoon van een schoolpas. Anderen betalen vertoon van een bibliotheekpas 4 euro, overige bezoekers 5 euro.
3.   Stand-up comedy

Grandcafé Seventies-Eighties start donderdag 15 januari met Stand-up Comedy Night. Elke derde donderdag van de maand zijn er tussen 20.30 en 22.30 uur zes optredens van stand-up-comedians te zien. Deze maand zijn dat Marco Penose, Oscar Arnold, Donald Ollie, Duncan MacDonald, Arjan Kleton, Bannie Cheff en Paul Schoolderman. Ook is er de ‘open mic’, waarbij iedereen die zichzelf grappig vindt het ook eens mag proberen.
Grandcafé Seventies-Eighties is te vinden aan het Baltimoreplein 106, entree is gratis.
Artikel geplaatst op: 12 januari 2015 - 14:31

Gerelateerd

Delen