Mooie lippen dankzij Dokter André

VELUWSEKANT – De zomer komt er aan. Het is de tijd voor uitgaan, tot laat in de avond buiten zijn op een terrasje of in de tuin. Leuke frisse kleren aan en er op je best uitzien. Je staat voor de spiegel en je kleurt nog het een en ander in je gezicht bij, je haar zit goed, maar toch ben je niet helemaal tevreden. Je weet dat in het contact met anderen vooral naar de ogen en de mond wordt gekeken en je brengt nog wat lipgloss aan maar helemaal tevreden ben je niet.
Dokter André maakt je lippen weer zoals je het wil: mooi, glanzend, volumineus, niet meer dun of klein, niet te groot en niet te dik, maar echt zoals jij het wilt. Dokter André staat als uitstekend bekend in Almere en wijde omgeving (bij het online-boekingssysteem Treatwell.com hebben twintig cliënten hem de laatste maanden beoordeeld met een 8,9 gemiddeld en geven aan graag bij hem terug te komen. Ga naar www.DokterAndre.nl en klik op ‘Boek nu Online’ om deze beoordelingen te kunnen bekijken).
Vrijblijvend consult

Natuurlijk behandelt Dokter André niet alléén de lippen, maar ook de rimpeltjes rond de mond en alle andere rimpeltjes en plooien waar je je aan ergert. Huidverbetering, bestrijden van haaruitval. Bij Dokter André ben je op het juiste adres! Er is één nadeel: door het nog steeds groeiende groot aantal beautysalons waar Dokter André ook behandelt, kan hij niet iedere dag in zijn eigen privékliniek zijn. Maar als je dan bij hem bent, krijg je ook die tijd die nodig is.
Een consult is vrijblijvend en gratis. Aansluitend op het consult kan je desgewenst meteen behandeld worden. Maak een afspraak via de website van DokterAndre.nl of bel hem zelf op 06-47873788.
Privékliniek Dokter André, Fashion Dôme, Veluwezoom 5 Almere Stad (bij de A6).
Artikel geplaatst op: 11 mei 2015 - 13:24

Gerelateerd

Delen