Broccoli Festival: een totale belevenis in het groene hart van Almere

ALMERE - Broccoli Festival is een nieuw festival in Almere. Het moet een duurzaam, inspirerend en fris festival worden. Als eerste Growing Green City van Nederland sluit dit festival helemaal bij aan bij deze gedachte. Zaterdag 6 juni wordt het festival gehouden. Een dag vol bewegen, ontspannen, bewustwording, lekker en gezond eten en drinken, muziek en dans. Het wordt een totale beleving voor jong en oud.
Ook voor muziekliefhebbers is er tijdens het Brocolli Festival genoeg te doen te beluisteren. (Foto: aangeleverd)

Het festivalterrein rondom Haddock Watersport zal zaterdag 6 juni uit verschillende area´s bestaan. Een healthy market met leuke snuisterijen, allemaal een link met groen, biologisch, vintage of innovatie. Een lekker, biologisch Foodplein met zelf gemaakt eten. Eiland Utopia staat in het teken van bootcamp en crossfit. Op het terrein zijn douches, zodat deelnemers weer fris en fruitig verder kunnen.
De speciale kids area met allerlei creatieve workshops en kanoën, zeilen en surfen. En niet te vergeten de yoga ‘zand’ tent met allerlei verschillende yogalessen. Ook komt er een speciale area met Aerial yoga en SUB yoga en een afsluitende meditatie op het strand bij ondergaande zon.
Maar ook interessante workshops en lezingen zoals een passietest, lachworkshop, ouder en kind massage en is er een brei en haaktent, maar kom ook tot rust met mindfullness, al varend, in een sloep met aansluitend een blote voeten loopmeditatie op het eiland.
Ook voor muziekliefhebbers is er genoeg te doen en te beluisteren. Klassieke klanken aan het water maar ook singer-songwriter muziek. Festivalbezoekers kunnen lekker dansen op swingende ‘Broccoli Beats’ met DJ's totdat de vuurkorven weer uitgaan. Funky sounds met een live band, een klassiek lunch concert en salsa.
De dag kan aangevuld worden met een overnachting op het water.
Voor meer informatie, het gehele programma en kaartverkoop of opgeven als vrijwilliger: www.broccolifestival.nl. Het Broccoli Festival is een initiatief van Stichting Growing Green.
Artikel geplaatst op: 27 mei 2015 - 07:00

Gerelateerd

Delen