Inloopavonden Parkhuys Jongeren

PARKWIJK - Je leven begint net. Je bent volop bezig met vrienden en uitgaan. Je doet een leuke opleiding en op zaterdag ben je te vinden op het sportveld. In je kamer is het een georganiseerde bende en je gedraagt je zoals een puber zich nou eenmaal voelt.
En dan word je leven ineens op de kop gezet. Eén van je ouders, je broer of zus, je grootouders of een hele goede vriend wordt ernstig ziek. Levensbedreigend ziek of overlijd. Dan is het moeilijk om nog leuke dingen te doen. Je wilt wel vrolijk zijn en lachen, maar je weet niet of dat wel kan… er is toch iemand ernstig ziek of overleden.
Wie behoefte heeft om daar even ‘uit’ te gaan, is van harte welkom op de inloopavonden van het Parkhuys, op woensdagavond in de oneven weken van 18.30 - 21.30 uur (inlopen vrij tot 20.30 uur) Op de inloopavonden ontmoet je jongeren die hetzelfde meemaken als jij. Tijdens deze avonden kun je onder meer muziek luisteren, gamen, enzovoort. Gewoon waar jij zin in hebt. Niets doen is ook prima. Aanmelden of voor informatie kan je contact opnemen met Betty of Melissa, stuur een SMS of Whats app naar: 06-2219313 of stuur en email: melissa-parkhuys@outlook.com
Artikel geplaatst op: 18 augustus 2015 - 16:15

Gerelateerd

Delen