Uit-tip-top-3

1.   Een rugzak vol herinneringen

De deelnemers van FULL spelen in hun zelfgeschreven en geproduceerde theaterproductie ‘Backpack’ in Kunstlinie Almere Flevoland. Een voorstelling over het meedragen van een rugzak vol met herinneringen, emoties en ervaringen. De voorstelling is een reis door het verleden, het heden en de toekomst.
De spelers nemen de toeschouwer door middel van dans, muziek en toneel in een walk-through-theater, letterlijk mee in hun rugzak. In deze backpack komt men van alles tegen: dromen, (zelf)acceptatie, verdriet en boosheid, vallen en opstaan en het behalen van doelen.
Dinsdag 8 december om 19.00 uur en om 20.00 uur. Kaarten kosten 10 euro en zijn verkrijgbaar aan de deur (Esplanade 10) of te reserveren via reservering@stichtingtwisted.nl
2.   Eindejaarsfeest Spiritueel Centrum Nederland


In het gebouw van Stad en Natuur aan de Kemphaanstraat 1 houdt het Spiritueel Centrum Nederland woensdag 9 december vanaf 20.00 uur een eindejaarsfeest. Dit wordt een avond met muziek en gezellig samenzijn. Popkoor BinnensteBuiten geeft deze avond een optreden. Daarnaast is er een optreden van Monique Vork samen met pianist Guido Bos en meer optredens van artiesten.

Vooraf aanmelden kan via agenda@spiritueelcentrumnederland.nl. Toegang is 15 euro en dat is inclusief hapjes en drankjes.
3.   DengBoy is platzak

‘Platzak’ is de nieuwe voorstelling van DengBoy. DengBoy bestaat uit Eric ‘Sko’ Schröder en Ronny ‘Ormoe’ Ormskirk. Sko en Ormoe kennen elkaar al hun hele leven. Zodra het duo samen is lachen ze dan ook heel wat af.
Dit populaire komische duo speelt woensdag 9 december hun nieuwe voorstelling in Kunstlinie Almere Flevoland (KAF). Platzak gaat over geld. Hoe kom je eraan? En als je eenmaal wat geld hebt verdiend… hoe hou je het?
Om 20.30 uur in KAF aan de Esplanade 10. Kaartjes kosten 17 euro.
Artikel geplaatst op: 25 november 2015 - 16:43

Gerelateerd

Delen