Ramon Beense brengt nieuwe single uit

ALMERE – De Almeerse zanger Ramon Beense heeft een nieuwe single uitgebracht: ‘Voor iedereen’. Jaren geleden had Jeroen van der Boom Ramon een lied horen zingen en hij vond dat Ramon deze uit moest brengen. Met zijn hulp is Ramon er onlangs mee aan de slag gegaan.

De nieuwe single van Ramon Beense.

‘Voor Iedereen’ gaat over verdriet maar ook over vriendschap, liefde en saamhorigheid. De single is het tweede nummer dat Ramon Beense dit jaar uitbrengt, na ‘Dans met mij door het leven’.

Ramon hoopt met de single ervoor te zorgen dat mensen wat meer voor elkaar klaar gaan staan. “Ook wij merken dat je er vaak toch alleen voor staat, ondanks dat je veel vrienden hebt. Vaak kun je iemand al helpen met een klein gebaar of door een beetje steun te geven. Hopelijk helpt deze single hierbij, vooral rond de feestdagen. We hopen dat mensen wakker geschud worden en meer voor elkaar klaarstaan. Het zit vaak al in een klein beetje steun of een klein gebaar.’

 

Shaynee

De dochter van zanger Ramon Beense, Shaynee, is al jaren onder behandeling tegen leukemie. De hele maand december ligt ze in het ziekenhuis. Met Sinterklaas hebben Shaynee en Ramon een feest gegeven voor ernstig zieke kinderen en cadeaus gebracht naar kinderen in ziekenhuizen.

 

Het nummer ‘Voor iedereen’ is te downloaden via www.ramonbeense.nl of te beluisteren via YouTube.com.

Artikel geplaatst op: 17 december 2015 - 15:59

Gerelateerd

Delen