Almeerse talenten geven voorproefje op benefietconcert

STAD CENTRUM – De Soroptimistclub Almere organiseert dinsdag 9 februari het benefietconcert Podium Almeers Talent in de Kunstlinie Almere Flevoland. Als voorproefje op dat grote concert treedt zaterdag 16 januari een aantal artiesten op op de Grote Markt.

Iedereen is zaterdag welkom bij de Rabobank bij deze spetterende (gratis) performance van 13.00 tot 15.00 uur. Het optreden van zaterdag aanstaande geeft een mooie indruk van de optredens van 9 februari in KAF aan de Esplanade. Dat grote optreden is een benefietconcert; de opbrengst komt geheel ten goede aan het onderwijs aan Syrische kinderen in de vluchtelingenkampen in Libanon en Turkije.

Rabobank Almere is de hoofdsponsor van het evenement. “Rabobank Almere draagt cultuur en educatie een warm hart toe”, aldus Nathal van Rijn van Rabobank Almere. “Ook vinden wij het belangrijk dat de ontwikkeling van talent verder wordt gestimuleerd. Het Podium Almeers Talent maakt dit op meerdere manieren mogelijk. Almeerse talenten krijgen een podium en worden begeleid, en kinderen in Syrië krijgen kans op een betere  toekomst doordat zij gebruik kunnen maken van onderwijsfaciliteiten.”

 

Sponsors gezocht

Donaties en sponsoring voor ‘Syrië Back to School’ zijn van harte welkom. Voor kaarten kijk op www.schouwburgalmere.nl en voor de sponsormogelijkheden www.podiumalmeerstalent.nl

Artikel geplaatst op: 12 januari 2016 - 14:20

Gerelateerd

Delen