Kenny B. en Van Velzen op Bevrijdingsfestival

STAD CENTRUM – Op de 24ste editie van het Bevrijdingsfestival op donderdag 5 mei staan onder andere Kenny B., Van Velzen, Di-Rect en Ronnie Flex op het hoofdpodium op de Esplanade. Dat maakte de organisatie donderdag bekend.
Kenny B is een van de artiesten die op het hoofdpodium op de Esplanade staat tijdens het Bevrijdingsfestival op donderdag 5 mei. (Foto: aangeleverd)

Het Bevrijdingsfestival is dit jaar extra bijzonder omdat deze dag voor het eerst in heel lange tijd op Hemelvaartsdag valt, zodat extra veel mensen vrij zullen zijn. Het festival wordt dit jaar flink uitgebreid met een aantal podia, verdeeld in het centrum van Almere. Naast het Sena hoofdpodium op de Esplanade zijn er dit jaar een podium met jong talent, een jazz/blues podium, een retropodium, een meezingpodium en een kinderplein. Verder is er het ‘plein van de vrijheid’ waar van te doen is op het gebied van bevrijding, zoals speeddaten met veteranen.
VanVelzen zal op 5 mei een speciaal concert verzorgen samen met de ‘Hibby GB’s’, een uit Kenia afkomstige groep zangeressen. Verder zijn er optredens van de uit Engeland afkomstige legendarische 80’s Ska band ‘The Beat’, de uit Amerika afkomstige festivalband van topmuzikant Andy Frasco en de nieuwe mash-up sensatie ‘Daredevils’.
Alle details over de andere artiesten, projecten en locaties worden in februari bekend gemaakt. Meer info op de website www.5mei.nu.
Artikel geplaatst op: 22 januari 2016 - 10:53

Gerelateerd

Delen

Er zijn nog geen reacties

Plaats je reactie: