Marco Borsato, Typhoon en Guus Meeuwis op ZAND 2016

POORT – Marco Borsato, Typhoon en Guus Meeuwis staan dit jaar op het programma van het strandfestival ZAND. In een later stadium zullen meer artiesten worden toegevoegd aan het programma.
Met de komst van Marco Borsato gaat een lang gekoesterde wens van het festival in vervulling. Borsato heeft zin in zijn optreden tijdens het strandfestival dat op zaterdag 27 augustus wordt gehouden. “Zand, zee, zon en zin in zingen. Alles wat deze zomer de moeite waard maakt wordt verenigd op Strandfestival ZAND. Ik heb er ongelofelijk veel zin in”. Ook voor Typhoon is het de eerste keer dat hij het strand van Almere aandoet. De rapper, één van de populairste live artiesten van 2015, is momenteel één van de grote verrassingen op De Vrienden van Amstel LIVE. Guus Meeuwis mag zich ondertussen een vaste gast van het festival noemen. De Brabander sloeg slechts twee van de negen edities over.
De presentatie is opnieuw in handen van Lieke van Lexmond en Jeroen van Koningsbrugge. “Ik heb Marco tijdens de Symphonica in Rosso reeks in de Ziggo Dome uitgelegd hoe leuk dit festival is”, zegt Van Koningsbrugge. “Hij moest z’n vakantieplannen wel wat aanpassen, maar dat is het zeker waard. Wat mij betreft is het niet uitgesloten dat we onze samenwerking met ‘Wit Licht’ een vervolg geven op 27 augustus. Lieke van Lexmond vult aan: “Vorig jaar hebben we de programmering wat aangepast ten opzichte van andere jaren. We willen mensen wat meer verrassen met een breder programma. Dat werd enorm gewaardeerd door de bezoekers. We zijn natuurlijk ontzettend trots dat de eerste namen dit jaar meteen zo bijzonder zijn. De een stond al jaren bovenaan op onze wensenlijst, de ander is onwaarschijnlijke live artiest die perfect past bij het gevoel van het festival”.
Er is plaats voor 25.000 bezoekers. Er zijn nog kaarten á 29,50 euro beschikbaar maar de Vroege Vogelkaarten zijn inmiddels wel uitverkocht. Meer informatie: www.strandfestivalzand.nl.
Artikel geplaatst op: 01 februari 2016 - 10:34

Gerelateerd

Delen

Er zijn nog geen reacties

Plaats je reactie: