Alosery Art & Design is verhuisd naar Stad

STAD CENTRUM - Alosery Art & Design zal komende zondag, 28 februari, de huidige locatie in de Zoetelaarpassage 38 feestelijk openen met een bijzondere expositie.
Sjaak en Marjo Alosery voor hun nieuwe pand aan de Zoetelaarpassage 38. (Foto: aangeleverd)

Er is nieuw werk van kunstenaars die Alosery al zeventien jaar vertegenwoordigden en ook werk van een aantal nieuwe kunstenaars. Alosery Art Gallery was zeventien jaar in het centrum van Haven gevestigd. In de loop der jaren heeft er een aantal veranderingen plaatsgevonden. Zo is onlangs de naam gewijzigd in Alosery Art & Design. De kunst is uitgebreid met glaswandobjecten, brons en aquarellen op doek. Sjaak en Marjo Alosery verkopen ook design, sieraden en handgemaakte klokken en lampen. Tevens bestaat de mogelijkheid een lijst op maat te laten maken. Een exclusief product tegen een betaalbare prijs.
Waarom de Zoetelaarpassage?

"Wij wonen al vanaf het begin in Almere en hebben de overdekte Passages altijd een mooie en geschikte locatie gevonden. Nadat de Zoetelaarpassage vorig jaar gerenoveerd is, was de tijd rijp om de stap te nemen. De Zoetelaarpassage heeft een rijke uitstraling door het gebruik van hout, de speciale verlichting, plantenbakken en muziek. Deze huidige locatie is ruim honderd vierkante meter groter dan ons pand in Haven en biedt ons veel nieuwe mogelijkheden."
Alosery Art & Design is gevestigd aan de Zoetelaarpassage 38. www.aloseryart.nl of mail naar info@aloseryart.nl
Artikel geplaatst op: 24 februari 2016 - 10:12

Gerelateerd

Delen