Eerste filmavond in verbouwd Corrosia

HAVEN CENTRUM – Corrosia Theater, Expo en Film aan de Markt 43 heeft vrijdag 26 februari voor het eerst een Vrijdagavond Film. Dan wordt, op een groot filmscherm, de film ‘Annie Hall’ gedraaid. Voorafgaand aan de film treedt het Operakoor Almere op.

Vrijdag draait in Corrosia in Haven de film Annie Hall, uit 1977. (Foto: aangeleverd)

Vrijdagavond Film is de opvolger van de Mijn Donderdagavond Film, dat voorheen in Corrosia Stad gehouden werd. De filmkeuze van deze avond is in handen van een bekende of minder bekende Almeerder die een toelichting geeft op zijn of haar filmkeuze. Daarnaast is er en hapje en een drankje en iets ludieks in het thema van de film.

Komende vrijdag treedt voorafgaand aan de film het Operakoor Almere op. De film Annie Hall is de keus van voormalig Corrosia-bestuursvoorzitter Tonny Triezenberg. “Ik heb Annie Hall in 1977 gezien, in het jaar dat ik getrouwd ben. Ik vond het toen een fascinerende film over relaties, maar ik vond ook dat de personages de relatie erg op de proef stelden. Ben benieuwd hoe ik dat nu ervaar.”

Annie Hall, een film voor alle leeftijden, gaat over de neurotische New Yorkse komiek Alvy Singer en zijn al even neurotische vriendin Annie Hall. Ze hebben al jaren een onmogelijke relatie. Samen vragen ze zich af hoe het zo ver heeft kunnen komen.

 

Kaartjes voor de film kosten 5 euro en zijn te koop via www.corrosia.nl. Het nieuwe Roestcafé in het pand serveert deze avond voor de eerste keer ook een daghap, pasta met zalm voor 7,50 euro. Deze is vanaf 17.00 uur te bestellen. Hiervoor is reserveren niet nodig. 

Artikel geplaatst op: 24 februari 2016 - 15:02

Gerelateerd

Delen