Informatiemiddag Pijn in Flevoziekenhuis

STAD CENTRUM – De Pijnpoli van het Flevoziekenhuis organiseert woensdag 30 maart een informatiemiddag over Pijn. Na een aantal ontspanningsoefeningen vertelt psychosomatisch fysiotherapeut Anneke van Schooten over hoe patiënten weer in balans komen door inzicht en bewustwording.
Anneke van Schooten is psychosomatisch fysiotherapeut en werkt bij gezondheidscentrum De Archipel. Zij is gespecialiseerd in de behandeling van spanning en stress gerelateerde klachten en onbegrepen pijnklachten.
Anneke gaat tijdens haar presentatie in op het signaleren en herkennen van gedrag(sveranderingen) die spanningen opleveren. Tijdens enkele bewegingsoefeningen die uitgaan van ontspanning ervaar je wat deze kunnen betekenen. Doel is om meer balans te vinden en het vertrouwen in het lichaam terug te laten komen.
Patiënten met chronische pijn zijn 30 maart welkom van 13.30 tot 15.30 uur in het Auditorium (2e verdieping) van het Flevoziekenhuis. Aanmelden is gewenst. Dat kan bij mijnInfopunt, 036-8688521 of mijninfopunt@flevoziekenhuis.nl
Artikel geplaatst op: 19 maart 2016 - 13:29

Gerelateerd

Delen