Zomers dagje dansen tijdens Summerpark Festival

ATLANTISSTRAND – Op het Atlantisstrand kunnen dansliefhebbers op zondag 3 juli een zomers dagje dansen in het park. Het gloednieuwe Summerpark Festival vindt op deze dag plaats van 12.00 tot 23.00 uur. Het is het laatste festival dat op het Atlantisstrand wordt gehouden. Volgend jaar verhuizen de festivals naar het Almeerderstand.
Tijdens het gloednieuwe Summerpark Festival kunnen dansliefhebbers de hele dag dansen op het Atlantisstrand. (Foto: aangeleverd)

“Het festival is goed ontvangen en we verwachten 15.000 bezoekers op het Atlantisstrand te mogen ontvangen”, aldus organisator Michael van der Lee. “Dit festival is de opvolger van de zondageditie van het Free Festival, dat op de zaterdag nog wel gehouden wordt. Met dit nieuwe festival willen we beter aansluiten op de huidige tijd. In dit festival integreren we eten en shoppen. Zo zijn er verschillende foodtrucks aanwezig met bijvoorbeeld sushi en churros en zijn er verschillende kraampjes met bijvoorbeeld sieraden en bodytattoos.”
Summerpark Festival heeft vier stages met ieder een eigen karakter. Op de Summer stage (open air) kunnen bezoekers genieten van house en deephouse. Op de overdekte Park Stage is een mix te vinden van de populaire eclectische sound, house en een vleugje EDM. In The Boom Room dreunen techno, house en techhouse beats. De hitsensatie uit Amsterdam, Happy Feelings, host de vierde stage: van House en Disco tot de lekkerste 90’s & 00’s hits.
Via de website en aan de deur zijn nog kaarten te koop. Meer informatie: www.summerparkfestival.nl of www.facebook.com/summerparkfestival.
Artikel geplaatst op: 27 juni 2016 - 14:35

Gerelateerd

Delen