Mr. Polska, Donnie en SKIP&DIE bouwen feestje op Grow

ALMERE – De eerste editie van het festival Grow biedt een stevige lijst aan artiesten en een goed inhoudelijk programma. Dat wordt duidelijk uit het eerste deel van de programmering van het gratis festival dat zaterdag 17 en zondag 18 september wordt gehouden op het Atlantisstrand.
Op het programma staan onder meer Mr. Polska, Donnie en SKIP&DIE. Hiphopper Mr. Polska scoorde onlangs nog platina met 16 miljoen views op YouTube, terwijl Donnie bekend is als excentriek talent uit de kweekvijver van de Jeugd van Tegenwoordig, Boeboe en ADE, met shows door heel Europa. SKIP&DIE is een DJ-set met urban roots tot aan Zuid-Afrika. Verder maken ook de rising star van de hiphop, Cho en Yung Internet hun opwachting, samen met de talenten van Hard Bitten and the Others.
Grow is meer dan alleen een muziekfeest. Tussen het dansen door kunnen bezoekers meedenken over groene oplossingen, worden nieuwe ideeën en uitvindingen getoond en tonen Almeerse designers hun werk. De ontwerpers van RUIK bijvoorbeeld, zij maken op het festival hun duurzame parfum.
De eerste editie van GROW vindt plaats op het Atlantisstrand, vlakbij de toekomstige ingang van het Floriadeterrein. De organisatie is in handen van de Urban Greeners, de jongerentak van de Floriade Almere 2022. Zij werken aan een duurzamer Almere en geven zo een voorproefje op de Floriade Almere 2022.
Tickets en meedoen

Dagtickets zijn gratis. Kijk voor meer info op www.growfestival.nl
Meebouwen aan Grow? Creatievelingen kunnen zich aanmelden bij froukje@urbangreeners.com
Artikel geplaatst op: 30 augustus 2016 - 12:39

Gerelateerd

Delen