Kaartverkoop Festival 2 Turven Hoog gestart

STAD CENTRUM – Het internationale podiumkunstenfestival voor de allerkleinsten, Festival 2 Turven Hoog, wordt van 29 september tot en met 3 oktober gehouden in het KAF (voormalige Schouwburg Almere) en in de nieuwe bibliotheek. Tevens zijn er schoolvoorstellingen in Corrosia in Almere Haven. Het is de 17e editie van het festival voor kinderen van 0 tot en met 6 jaar.
Kruipende baby’tjes die tijdens een voorstelling kraaiend meededen met een theatermaker of voorzichtig bewogen op muziek bij festival 2 Turven Hoog. (Archieffoto: Almere DEZE WEEK)

Het festival presenteert zinnenprikkelende en bijzondere voorstellingen uit Nederland en Europa in diverse genres: theater, dans, muziek, opera, mime en objecttheater maar ook onderzoeksvoorstellingen, workshops en kunstinstallaties die speciaal voor het festival zijn ontwikkeld. Festival 2 Turven Hoog toont een selectie van de beste podiumkunsten voor de kleinsten, de allerkleinsten, de aller-allerkleinsten, voor volwassenen, voor iedereen!
Twee nieuwe Nederlandse producties gaan op het festival in première: Kluizelaar van Simone de Jong (vanaf 2 jr) en Meneer Bork zoekt een woord van Tg Lange Mannen (vanaf 4 jr).
Vijf buitenlandse voorstellingen spelen op het festival hun Nederlandse première.
Op de vernieuwde website www.2turvenhoog.nl is het complete programma te vinden en kunnen kaarten besteld worden. De kaartverkoop is inmiddels gestart, via de festivalsite en via www.kaf.nl.
Artikel geplaatst op: 02 september 2016 - 09:12

Gerelateerd

Delen