Roots, Blues & Rock in Café op 2

STAD CENTRUM – De twee bands De Sean Webster band en het Dry Riverbed Trio zijn op zaterdag 17 september te beluisteren in Café op 2 tijdens de vijfde editie van Roots, Blues & Rock.
Dusty Ciggaar. (Foto: aangeleverd)

De bands zijn van internationaal niveau. Sean Webster is een inspirerende gitarist, zanger en songwriter met een grote reputatie in de Britse blues- en rockscene. Het is goed te horen dat Seans schroeiende gitaarspel beïnvloed is door Albert Collins, Eric Clapton, Mark Nobeler, Gary Moore en Stevie Ray Vaughan. Zijn rijke, doorleefde vocalen doen denken aan Joe Cocker, Bryan Adams en Jonny Lang. Sean heeft onder meer gespeeld in de VS en Europa, live opgetreden voor BBC Radio 2 Paul Jones’ show en opgetreden op Fox TV nationaal in de VS.
Dry Riverbed Trio is een project van de bekende topgitarist Dusty Ciggaar. Met The Rhythm Chiefs en met de Ian Siegal Band speelde hij reeds op vele podiums binnen en buiten Europa. Topgitarist Dusty Ciggaar waagt zich in deze nieuwe band samen met zijn broer Darryl (drums en zang) en Ronald Tilgenkamp (bas en zang) aan een mix van Country, Rockabilly, Blues en Americana.
Café op 2 is te vinden aan het Stadhuisplein, tegenover het stadhuis. Roots, Blues & Rock begint om 21.00 uur. De entree is gratis.
Artikel geplaatst op: 15 september 2016 - 11:43

Gerelateerd

Delen

Er zijn nog geen reacties

Plaats je reactie: