Jonge muzikale Almeerders tonen talent

MUZIEKWIJK – In theater en cultureel centrum De Glasbak aan de Lierstraat 21 wordt vrijdag 23 september weer het Kempenaarfestival gehouden, de jaarlijkse talentenjacht voor Almeerse jongeren. Dit festival is ontstaan ter nagedachtenis van jongerenwerker René Kempenaar.
Deelnemers van het Kempenaarfestival 2015. (Foto: aangeleverd)
Kempenaar geloofde dat jongeren veel meer in hun mars hebben en dat iedereen wel érgens een talent voor heeft. Jongeren met een muzikaal talent tussen de 12 en 27 jaar konden zich de afgelopen maanden aanmelden bij de organisator Young Movement.
Young Movement is een jongerenbeweging van verschillende groepen jongeren. Zo zijn er jongeren bij betrokken van de Jongerenraad Almere (onderdeel van MultiClub), Jongeren Veilig Stadshart Almere, jongeren van Jongerencentrum Trapnotov en Jongerencentrum Place2Be. Young Movement wordt ondersteund door de jongerenwerkers van De Schoor. Jongeren die willen aansluiten kunnen via één van de groepen lid worden.
De beste muzikanten van de talentenjacht winnen studiotijd (single, promotie, optredens en label), gratis muzieklessen en een fotoshoot.
Het Kempenaarfestival begint om 18.45 uur. Gratis kaartjes kunnen online besteld worden, www.youngmovement.nl
Artikel geplaatst op: 15 september 2016 - 16:10

Gerelateerd

Delen

Er zijn nog geen reacties

Plaats je reactie: