Bier, Bands en Bunkeren

STAD CENTRUM – Vette hamburgers en vette optredens op vrijdag 30 september in De Meester. Bier, Bands en Bunkeren XXL betekent een avond vol vermaak, bier, live muziek en lekker eten. Met drie podia en dertien optredens van onder andere Casa de la Muerte, MITS! En Hard & Heady.
Keus uit veertig biersoorten, live muziek en zelfgemaakte hamburgers zijn de ingrediënten van een avond Bier, bands en bunkeren (Foto: aangeleverd)

Voor bierliefhebbende, muziekminnende en dieet-ontwijkende Almeerders is het ‘een avond om niet te vergeten’. Na vele geslaagde edities van Bier, Bands en Bunkeren nu een waar Bier, Bands en Bunkeren XXL Festival.
Casa de la muerte is de hoofdact van het festival. Een swingend, beukend rariteitenkabinet vol Balkan, Ska, Mexican en SchlagerRock. Met hun DIY-attitude, zwarte humor en ongebreidelde energie creëert de band door middel van een originele, uitbundige show, die de band zowel langs de grotere podia (Melkweg, Patronaat, Paard van Troje) als de festivals (Paaspop, Jailbreak, Zwarte Cross, Scumbash) voerde.
Bier, Bands en bunkeren XXL festival is op vrijdag 30 september in De Meester. Tickets kosten 5 euro in de voorverkoop. Meer informatie en voorverkoop: www.demeesteralmere.nl
Artikel geplaatst op: 29 september 2016 - 20:00

Gerelateerd

Delen