Documentaire René Kempenaar hoogtepunt Kempenaarfestival 2016

MUZIEKWIJK – Lokaal talent toonde vorige week vrijdag haar kunnen tijdens de negende editie van het Kempenaarfestival in theater De Glasbak. Hoogtepunt was een mini-documentaire over de jongerenwerker René Kempenaar, waar het festival naar vernoemd is.

Bijna dertig jongeren hadden zich aangemeld voor de talentenjacht en gingen op jacht naar de podiumplaatsen. Onder het toeziend oog van de deskundige jury: Shary-An, Denden en Danny Schutten, gaven de jongeren alles om in de prijzen te vallen.

Na een enerverende avond met veel zang, rap en dans ging de jury in beraad om de winnaars te bepalen. Dit jaar was er ook een publieksprijs te winnen. Die ging naar de Versatile Crew. De eerste plaats was voor Living Statement, tweede plaats ging naar Kees Music en de derde plaats ging naar Sanne-Maaike.

Living Statement won een single-opname in de studio MIC/ Jenaflow en een fotoshoot. Hiernaast mogen ze komende jaar ook optreden op het jongerenpodium van het Bevrijdingsfestival.

 

Volgend jaar vindt alweer de tiende editie plaats. Sponsoren, jongeren en vrijwilligers kunnen zich hiervoor al aanmelden via www.youngmovement.nl

Artikel geplaatst op: 27 september 2016 - 15:29

Gerelateerd

Delen