Kinderkunstvakantie in Corrosia tijdens herfstvakantie

HAVEN CENTRUM – Kinderen kunnen tijdens de herfstvakantie, van 18 tot en met vrijdag 21 oktober, weer naar KROOST, dé kinderkunstvakantie van Almere. Bij Corrosia aan de Markt in Haven zijn er speurtochten, rondleidingen door de theaterzaal, een spannende film, een bijzondere theatervoorstelling, en kunnen kinderen zich laten voorlezen in de nieuwe bibliotheek onder het genot van een glaasje limonade in Café ROEST.

(Foto: aangeleverd)

Op dinsdag 18 en donderdag 20 oktober, kunnen kinderen vanaf 8 jaar om 14.00 uur een kijkje achter de schermen van het theater nemen samen met een technicus van Corrosia Theater, Expo & Film. De toegang is gratis.

Op dinsdag 18 oktober wordt om 15.00 uur de film De Boskampi’s vertoond. De film is gebaseerd op het gelijknamige jeugdboek van Marjon Hoffman en is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Toegang kost 5 euro.

Op woensdag 15 oktober, om 15.00 uur, is er de jeugd- en familievoorstelling ‘Niet Vergeten’, over kostbare herinneringen. Toegang kost 5 euro of 2,50 op vertoon van een biebpas.

 Peuters van 1 tot 4 jaar kunnen op vrijdag 21 oktober om 10.30 uur luisteren naar een bijzonder verhaal in bibliotheek Haven. Ouders zijn natuurlijk ook welkom.

 Daarnaast kunnen kinderen op dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur, tijdens KROOST een speurtocht doen. De speurtocht kan worden opgehaald in de expositieruimte.

 

KROOST vindt plaats in het gebouw Corrosia aan de Markt 39-43. Meer informatie: www.corrosia.nl

Artikel geplaatst op: 11 oktober 2016 - 12:43

Gerelateerd

Delen