Burgemeester zoekt talent voor sinterklaasoptocht

ALMERE – Het programma van de intocht van Sinterklaas op zaterdag 12 november start al om 11.00 uur: vele Pieten zijn dan druk aan de slag om de Havenkom tiptop in orde te maken voor de aankomst van Sint. Iedereen die bij de Sinterklaasintocht een bijzonder kunstje wil laten zien, zoals dansen of muziek maken, kan zich aanmelden voor een auditie op woensdag 2 november.
Burgemeester Franc Weerwind leest in zijn werkkamer een brief voor waarin Sinterklaas een oproep doet aan Almeers talent voor de sinterklaasintocht. (Foto: screenshot Omroep Flevoland)

Vol verwachting klopt ons hart… Want Sinterklaas is weer uit het verre Spanje vertrokken om feest te vieren in de Hollandse polder. Zaterdag 12 november vaart hij rond 11.30 uur op een vloot van botters en aken de Havenkom van Almere binnen om de sleutel van de stad in ontvangst te nemen.
De audities zijn woensdag 2 november om 15.00 en om 19.00 uur. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar pedro@corrosia.nl.
Wie wil zingen in een Groot Almeers Sinterklaaskoor kan zich ook via dat mailadres aanmelden.
Stad en Buiten

Die dag brengt Sinterklaas, nadat hij in Almere Haven is geweest, ook een bezoek aan Almere stad. Zaterdag 19 november bezoekt hij van 12.00 tot 16.00 uur het centrum van Almere Buiten.
Artikel geplaatst op: 19 oktober 2016 - 16:30

Gerelateerd

Delen

Er zijn nog geen reacties

Plaats je reactie: