Grote Almeerse hiphoptalenten bij elkaar

STAD CENTRUM – Volgens de Almeers/Amsterdamse streetart-groep Kamp Seedorf mogen Almeerders trots zijn op het hiphoptalent dat er in de stad rondloopt. Tijdens ‘Kamp Seedorf presents Ally’, vrijdag 11 november om 21.00 uur in Kunstlinie Almere Flevoland (KAF), treden drie grote Almeerse hiphoptalenten op: Sevn Alias, Esko en Lil MG en DJ Snelle Jelle.
Kamp Seedorf, ook wel ‘De Nederlandse Banksy’ genoemd, maakt met het Almeerse streetart-collectief Kamp Seedorf al enige tijd furore in de underground. Het collectief eert bekende, excentrieke figuren zoals voetballers en muzikanten door hen af te beelden op grote handgeschilderde stencils en deze in de openbare ruimte te plakken. Of door subtiele verwijzingen te maken door middel van zelfgemaakte straatnaambordjes of verkeersborden. Eerder plakte het collectief afbeeldingen van Maradona, Dennis Bergkamp en Frank Underwood (House of cards, maar ook Amy Winehouse, Slick Rick en Eddy Wally.
Kamp Seedorf groeide snel uit tot een van de meest populaire exportproducten van Almere, dat afgekort ook wel ‘Ally’ genoemd wordt. Vol trots vertegenwoordigt de groep haar stad en alle inspirerende talenten die het voortbrengt. Zo staat er een jonge generatie getalenteerde hiphopartiesten op die de stad op de kaart zet en het een na het andere succes boekt.
Kaartjes voor 'Kamp Seedorf' presents Ally op vrijdag 11 november kosten 12,50 euro in de voorverkoop via www.kaf.nl en 15 euro aan de deur.
Artikel geplaatst op: 29 oktober 2016 - 09:30

Gerelateerd

Delen