Concert voor kinderen met hun (groot)ouders

STAD CENTRUM – Het Apollo Ensemble geeft op zondag 6 november een spannend concert, met muziek van de beroemde componist Händel, speciaal voor kinderen samen met een volwassene. Het concert heeft als thema ‘gevaarlijke vrouwen’ en start om 15.00 uur in de kleine zaal van Kunstlinie Almere Flevoland.
Het concert van het Apollo Ensemble is speciaal voor kinderen samen met een volwassene. (Foto: aangeleverd)

Het Apollo Ensemble maakte van de muziek van Händel een prachtig programma van 45 minuten. Zangeres Siri Thornhill zingt en het Apollo Ensemble, een orkest met violen, cello, contrabas, hobo’s, fagot en klavecimbel, speelt.
Het bijzondere is dat kinderen en volwassenen samen van een concert genieten en ook na die tijd hun ervaringen kunnen delen. Dat is echt ‘Quality Time’ en daarom heten deze concerten van het Apollo Ensemble Quality Time Concerten. Voor de kinderen is er een programmaboekje met leuke opdrachten. Na afloop van het concert is er gelegenheid om kennis te maken met de musici en hun instrumenten, het stellen van vragen en om de instrumenten van dichtbij bekijken.
De toegang is gratis, wel wordt een vrijwillige bijdrage na afloop zeer op prijs gesteld Aanmelden via: apolloensemble@planet.nl, onder vermelding van naam, aantal personen en leeftijd van de kinderen.
Artikel geplaatst op: 27 oktober 2016 - 14:23

Gerelateerd

Delen