Theatergebouw The Prestige zoekt nieuwe naam

DE STEIGER – Sinds 1 maart is er hard gewerkt aan het creëren van een theater en repetitieruimte in gebouw The Prestige aan De Steiger 74 I voor de Stichting Col Canto. Een complex waar al de nodige repetities en concerten van orkesten en koren hebben plaatsgevonden. De stichting wil het gebouw nu een naam geven dat eer doet aan de vele amateurkunstbeoefenaars en vrijwilligers die in dit gebouw met hun hobby bezig zijn.
Het gebouw van Stichting Col Canto beschikt over alle faciliteiten voor amateurkunstbeoefenaars. (Foto: aangeleverd)

Suggesties voor een naam zijn welkom per e-mail: info@stichtingcolcanto.nl of bel Wim Jansen 06-33646826 of Hans C. Janssen 06-54382256.
Het gebouw beschikt inmiddels over een tribune die op den duur uitgebreid zal worden, technische voorzieningen als licht en geluid, een vlakke-vloerpodium, dat binnenkort ook de nodige podiumdelen voor flexibele verhoging zal krijgen en heeft voldoende ruimte voor backstage-faciliteiten.
Er is zelfs al een complete dansstudio met zwevende vloer waar binnenkort een spiegelwand geplaatst zal worden en ook verhuurd wordt. Voor verenigingen en stichtingen die veel bergruimte nodig hebben is er meer dan voldoende ruimte. Er is zelfs een ruimte waar hoge decorstukken kunnen worden gemaakt. Op de immense zolderruimte kunnen ze worden geplaatst. Ook is er ook een eigen bar.
Er is nog veel te doen. Enthousiaste vrijwilligers voor reclame, geluid en licht, techniek, decorbouw en divers onderhoud zijn van harte welkom. Mensen niet willen zingen, maar wel willen helpen bij een gezellige groep amateurs die mooie muziek willen maken.
Artikel geplaatst op: 31 oktober 2016 - 10:25

Gerelateerd

Delen