Hans Klok’s House of Horror in KAF

STAD CENTRUM – Illusionist Hans Klok komt donderdag 17 en vrijdag 18 november naar Almere met zijn voorstelling House of Horror.
Hans Klok komt met een spannende voorstelling naar Almere. (Foto: aangeleverd)

In de voorstelling gaat het over grote illusionisten uit het verleden die op zoek zijn naar Hans Klok. Zij dulden hem niet in hun magische cirkel en willen alleenheerser blijven in hun ondoorgrondelijke rijk vol geheimen. Hans Klok is niet bang voor zijn rivalen. Gesteund door zijn mysterieuze bruiden gaat hij de strijd aan met de legendarische grootmeesters van weleer. In een spel dat zijn weerga niet kent wordt Hans voortdurend belaagd door zijn bloeddorstige achtervolgers. Steeds neteliger worden de situaties waarbij zelfs de hulp van zijn circusvrienden onontbeerlijk is om Hans te redden uit de klauwen van zijn demonen. Wie wint dit macabere spel in Hans Klok’s House of Horror?
In de voorstellingen in Almere, met tal van nieuwe illusies, is dat te zien. Voor het publiek is ook een bijzondere en actieve rol weggelegd. Met revolutionaire projecties en speciale effecten wordt men meegezogen in een mystieke wereld waarin niets is wat het lijkt.
In Hans Klok’s House of Horror worden veel illusiegrenzen overschreden. Horror fans van jong tot oud worden op hun wenken bediend in deze grootschalige familieshow met freakachtige wezens als vampiers, heksen, trollen en andere onaardse creaturen. Internationaal bekroonde circusacts staan eveneens op het programma en uiteraard is de ‘master of magic’ zelf in vele gedaantes en verschijningen te zien.
Hans Klok’s House of Horror is donderdag 17 en vrijdag 18 november te zien in Kunstlinie Almere Flevoland. Reserveren kan via www.kaf.nl of 036-8455555.

LEZERSACTIE
Win kaarten

Lezers van Almere DEZE WEEK maken kans om kaarten te winnen voor deze bijzondere voorstelling. We geven 3 keer 2 kaarten weg. Het enige wat u hoeft te doen is een e-mail sturen naar info@almeredezeweek.nl met de reden waarom u zo graag de voorstelling van Hans Klok wilt bijwonen. De inzendingen moeten voor vrijdag 11 november binnen zijn. Uit de inzenders worden de winnaars geloot.
Artikel geplaatst op: 01 november 2016 - 12:45

Gerelateerd

Delen