Prins Bernhard Cultuurfonds geeft 34.500 euro aan culturele projecten

ALMERE – Het Prins Bernhard Cultuurfonds Flevoland heeft in de tweede helft van 2016 bijna 34.500 euro toegekend aan organisaties voor diverse culturele projecten in Flevoland.
Zo krijgt in Almere de stichting Willem van Genk 7.500 euro uit het fonds toegekend voor de Monografie ‘Wie ben ik?’. De Nederlandse Vogelbescherming krijgt voor het te organiseren Symposium Stadsvogelconferentie 2017 2.500 euro toegekend en de Stichting Chapel krijgt voor het podiumkunstenevenement ‘Chapel Event’ een financiële ondersteuning van 2.500 euro.
Nieuwe aanvragen tot 24 november

Het Prins Bernhard Cultuurfonds is een bevlogen pleitbezorger van cultuur, natuur en wetenschap in Nederland en daarbuiten. Met financiële bijdragen, opdrachten, prijzen en beurzen worden bijzondere initiatieven en talent gestimuleerd.
Nieuwe aanvragen voor financiële bijdragen ten behoeve van projecten in Flevoland kunnen nog tot 24 november worden ingediend. Die worden meegenomen in de eerstvolgende bestuursvergadering op 15 december. Richtlijnenwijzer en aanvraagformulier zie: www.cultuurfonds.nl/Flevoland
Artikel geplaatst op: 08 november 2016 - 11:12

Gerelateerd

Delen