Thema stress verwerkt in luchtige musical

HAVEN CENTRUM – De Lelystadse stichting Samen-Klank speelt vrijdag 25 en zaterdag 26 november ‘DRUK! De Musical’ in kerkcentrum Goede Rede aan de Kerkgracht 60. Beide avonden begint de voorstelling om 20.00 uur.
De cast van 'DRUK! De Musical'. (Foto: aangeleverd)

Het verhaal van DRUK! De Musical speelt zich af in De Verademing, een particuliere instelling waar een aantal mensen probeert aan de spanningen van alledag te ontsnappen en zichzelf terug te vinden. Zo maakt de toeschouwer kennis met Wilma, die gebukt gaat onder haar succes als popster Josy en haar super-fan Marga, die haar popidool ook in De Verademing continu blijft volgen. Ook oma Greet, beurshandelaar Francien, schooljuf Thea en huisvrouw Sara gaan regelmatig de confrontatie aan met zichzelf, met elkaar maar ook met directrice Mary Veen en de klungelige boekhouder Bertus.
De verhaallijnen zijn herkenbaar, zó uit het leven gegrepen. Bezoekers zullen een of andere situatie herkennen uit het eigen leven of dat van iemand die dichtbij staat. Doordat op een ludieke en opgewekte wijze het thema wordt belicht, waarbij uiteraard ook de liefde haar plek heeft, is het stuk zeker een aanrader voor jong en oud.
Kaarten kosten 15 euro en kunnen aan de zaal gekocht worden.
Artikel geplaatst op: 20 november 2016 - 11:34

Gerelateerd

Delen