'Broek uit!' in kleedkamers FC Almere

SPORTPARK DE MARKEN - Het Almeerse jeugdtheatergezelschap BonteHond speelt elk weekend, van 26 november tot en met 18 december, de voorstelling 'Broek uit!' in de kleedkamers van voetbalclub FC Almere. De voorstelling is gratis te bezoeken, maar er kunnen maar dertig mensen tegelijk de kleedkamers in. Broek uit! wordt gespeeld door drie acteurs en is geschikt voor iedereen vanaf 10 jaar.
(Foto: aangeleverd/Shutterstock)

De locatievoorstelling Broek uit! gaat over drie voetballers in één kleedkamer. Wordt het een waterballet of blijven de voetballers in hun hemd staan? Het is een stoere dansvoorstelling over gevoelige zaken. Alle onderbroekdouchers, handdoekomhangers en naaktwassers zijn welkom.
Lang, kort, dik, dun, grote voeten, moedervlek, krullen, stijl of kroes. Over je uiterlijk kun je niet liegen. Het eerste dat mensen van je zien, is niet hoe aardig je bent of hoe mooi je kunt zingen, maar je lijf. Natuurlijk kun je een lange broek aantrekken om je x-benen te verbergen. En heb je een rare navel, dan trek je gewoon een grote trui aan. Maar wat als je na de gymles moet douchen?
Gratis kaarten, maar beperkte capaciteit

Broek uit! is geschikt voor 10 jaar en ouder. Omdat er maar weinig mensen in de kleedkamer passen, kunnen er maar dertig mensen tegelijk de voorstelling zien. Kaarten zijn te reserveren door te mailen naar reserveren@bontehond.net o.v.v. gewenste speeldatum. Kaarten zijn gratis, maar een donatie voor het Jeugdsportfonds Almere is altijd welkom.
De voorstelling wordt gegeven bij FC Almere, Sportpark de Marken 8. Speeldata zijn te vinden op: www.bontehond.net
Artikel geplaatst op: 22 november 2016 - 17:18

Gerelateerd

Delen