Winterconcerten van jonge talenten op De Kemphaan

HOUT - Een week voor Kerst organiseert Stichting Muziektalent Almere twee winterconcerten in de Waterzaal van stadslandgoed De Kemphaan: zaterdag 17 december om 19.30 uur en zondag 18 december om 11.00 uur.
Deze concerten zijn mede mogelijk gemaakt door Stad & Natuur. Twintig jonge Almeerse talenten tot 21 jaar presenteren een gevarieerd en toegankelijk klassiek programma op piano, blokfluit, dwarsfluit, hoorn, gitaar, zang, cello en viool. De jonge musici zijn na strenge selectie toegelaten tot de Stichting Muziektalent Almere. Deze stichting biedt hen de kans zich verder te ontwikkelen in hun muzikale carrière. Het intensieve programma van de stichting bereidt de leerlingen voor op een studie aan een conservatorium. Stichting Muziektalent Almere wordt gesteund door de gemeente Almere.
Tijdens de winterconcerten kunnen bezoekers alle leerlingen van Stichting Muziektalent Almere horen spelen. De concerten zijn extra sfeervol dankzij de fraaie Waterzaal aan de Kemphaanstraat 1 die Stad & Natuur beschikbaar heeft gesteld. Deze intieme zaal met aangename akoestiek biedt prachtig uitzicht over het winterse Stadslandgoed.
Reserveren

De belangstelling voor de Waterzaalconcerten van de Almeerse talenten is meestal groot en de capaciteit van de Waterzaal is beperkt. Dus reserveer op tijd kaarten via info@muziektalentalmere.nl. Kaarten kosten 6 euro, inclusief koffie of thee. Kinderen, CJP-houders, 65-plussers en vrienden van het KMFA betalen 4 euro.
Meer info: www.muziektalentalmere.nl en www.stadennatuur.nl
Artikel geplaatst op: 22 november 2016 - 11:44

Gerelateerd

Delen