Volop activiteiten voor Sinterklaas

ALMERE – In de aanloop naar pakjesavond zijn er in Almere allerlei activiteiten voor Almeerse kinderen. Zo kunnen kinderen de Sint ontmoeten en met hem op de foto, kijken hoe de goedheiligman ligt te slapen en meedoen aan een spannende Sinterklaasspeurtocht.
Sinterklaas brengt verschillende bezoekjes in Almere in de aanloop naar Pakjesavond. (Archieffoto: Fred Rotgans)

Nog tot en met 5 december kunnen kinderen dagelijks kijken hoe Sinterklaas ligt te slapen. Bij de etalage van de nieuwe bibliotheek in Haven ligt de Sint lekker te dromen voordat hij ’s avonds weer op pad gaat.
In gebouw Corrosia kunnen kinderen een spannende Sinterklaasspeurtocht doen. Dat kan nog tot en met 5 december, van dinsdag tot en met zaterdag, van 12.00 tot 17.00 uur. Deelname is gratis.
Op vrijdag 2 december, van 15.00 tot 16.00 uur brengt Sint een bezoekje aan de Knutselclub in de nieuwe bibliotheek in Haven. Knutselen is voor kinderen vanaf 4 jaar, deelname is gratis. Na de knutselclub kunnen kinderen, van 16.00 tot 16.30 uur, de Sint ontmoeten en met hem op de foto.
Sint in Stad

Sinterklaas bezoekt de Passage in Stad op zaterdag 3 december. Om 13.30 uur komt hij aan in de Zadelmakerstraat. Van daar loopt hij rustig door naar de Zoetelaarpassage. Tussen 13.45 en 14.15 uur leest Sint voor in de Zoetelaarpassage ter hoogte van Alosery Art Gallery. Daarna gaat hij door naar de Bottelaarpassage. Tussen 14.30 en 15.00 uur mogen alle kinderen die dat willen in de Bottelaarpassage ter hoogte van Bart Smit met Sinterklaas op de foto. Tevens vindt de prijsuitreiking van de Passage Kleurwedstrijd plaats.
Artikel geplaatst op: 25 november 2016 - 14:06

Gerelateerd

Delen