MillenniumMiek en Funkovski presenteren nieuwe cd

STAD CENTRUM – De uit Almere en Amsterdam afkomstige leden van Robotix, MillenniumMiek & Funkovski, werkten afgelopen jaar aan een scala van tracks. ‘Auto Correct’ is een 10 tracks tellend album, geproduceerd door Funkovski en Millenniummiek op de rijms. Vrijdag 2 december is de presentatie van het album in conceptstore Hard Bitten and the Others aan de Schutterstraat 46.
De Almeerse hiphop-artiest MillenniumMiek treedt vrijdag op in Hard Bitten and the Others. (Foto: aangeleverd)

De Amerikaanse hiphoplegende Donald D droeg er aan bij, maar ook Dr Mandroid en BorgoeBeats. Aanstaande vrijdag treedt Donald D vanaf 20.30 uur op als hoofdact tijdens de releaseparty in Hard Bitten.
De uit Almere afkomstige Miquel Meijndershagen, alias MillenniumMiek, maakt al hiphopmuziek sinds halverwege de jaren negentig. In 2001 ging hij op tournee als back vocalist met Raymzter na het winnen van de Grote Prijs van Nederland in de ‘Smoke Brake tour’ met Opgezwolle. Ook trad hij op tijdens Lowlands, Mondial festival en Noorderslag. Miquel: “Van 2005 tot 2010 werkte ik samen met de crewformatie Robotix en brachten we verschillende albums uit. Robotix vol 1. 2 en 3 en als laatste de plaat Dinamiek. In 2014 verscheen mijn eerste soloplaat: ‘Plaatwerk’, geproduceerd door Dr Mandroid van Robotix. ‘Auto Correct’ is mijn tweede soloplaat.”
Auto Correct is geproduceerd door Funkovski (Milko Offringa) van Robotix. Het album is vanaf 28 december gratis te downloaden op MillenniumMiek.nl
Artikel geplaatst op: 29 november 2016 - 13:46

Gerelateerd

Delen