Art Loca presenteert theatervoorstelling ‘Inside out’

DE STEIGER – Art Loca presenteert op vrijdag 9 december de theatervoorstelling ‘Inside out’. De voorstelling is van 19.30 tot 20.30 uur in De Blauwe Reiger aan De Steiger 77. De zaal gaat open om 19.00 uur.
Art Loca presenteert op vrijdag 9 december de theatervoorstelling ‘Inside out’. (Foto: Rianne Groesbeek)

De productie is gemaakt door mensen met en zonder beperking. Ver buiten de hedendaagse leefwereld staat een futuristische stortplaats voor ongewenste pakketjes. Stortwerkers laden er dozen af, maar hebben - net als de rest van de wereld - geen flauw benul wat er in zit; de inhoud blijkt specialer te zijn dan iedereen dacht. Het publiek wordt meegenomen tijdens de ontdekkingsreis van deze pakketjes. Ze zoeken naar zichzelf en naar elkaar en gaan de confrontatie aan met de buitenwereld, tot ze een bijzondere kern tegenkomen.
Voor het maken van Inside out lieten de spelers en maker zich inspireren door artikelen over NIPT, column “WIJ-WIJ” van Annemarie Haverkamp en eigen teksten van de spelers.
Entree kost 5 euro en is alleen mogelijk met reservering via: info@artloca.nl of telefonisch: 036-5252843. Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar.
Artikel geplaatst op: 05 december 2016 - 16:40

Gerelateerd

Delen