Goede Rede Concerten start nieuw jaar met muziek van Fuse

HAVEN CENTRUM – Goede Rede Concerten start het nieuwe jaar met een klassiek concert van de strijkersformatie Fuse. Het concert is zaterdag 14 januari om 20.15 uur in de Goede Rede aan de Kerkgracht 60. De kerk is open om 19.30 uur.
Fuse bestaat uit Tobias Nijboer (contrabas), Mascha van Nieuwkerk (cello), Julia Philippens (viool), Daniel van Dalen (percussie), Emma van der Schalie (viool) en Adriaan Breunis (altviool). (Foto: aangeleverd)

Fuse bestaat uit een strijkkwartet aangevuld met percussie. Zij is bekend als huisband van het tv-programma Podium Witteman. De zes jonge musici hebben deels een klassieke en deels een jazz-achtergrond. Ze spelen muziek van zowel klassieke als moderne (jazz)componisten. Allemaal aangenaam om naar te luisteren. Met ruim vierhonderd optredens sinds hun oprichting in 2012 is het podium voor Fuse dé plek geweest voor experiment.
Goede Rede Concerten heeft dit nieuwe jaar een aantal toppers in haar programma. Fuse is daar ook één van. Een andere bekende naam is violiste Noa Wildschut, die vrijdag 3 februari in Goede Rede is te horen.
Kaarten kosten 20 euro, kinderen tot en met 18 jaar betalen 5 euro. Kaarten zijn te bestellen via de website www.goederedeconcerten.nl, aan de zaal of bel 06-80140467.
Artikel geplaatst op: 28 december 2016 - 13:49

Gerelateerd

Delen