Ladies Night: Girls Night Out op 26 juli

STAD CENTRUM – Bioscoop Kinepolis organiseert op woensdag 26 juli een exclusieve Ladies Night rond de nieuwe film ‘Girls Night Out’ .
Tijdens de Ladies Night op 26 juli ziet de bezoeker een exclusieve voorpremière van Girls Night Out, die pas een dag later landelijk uitkomt. Om een ideaal avondje uit te creëren begint de inloop van het event een uur voordat de film start. Zo is er alle tijd om te genieten van een welkomstdrankje en in de bioscoop langs stands met accessoires, fashion en beauty te struinen. Ook worden er prijzen verloot en na afloop van de film gaat elke bezoeker naar huis met een goodiebag.

Girls Night Out

In de gewaagde komedie Girls Night Out komen vijf studievriendinnen (Scarlett Johansson (Lucy, Ghost in the Shell), Kate McKinnon (SNL), Ilana Glazer (The Night Before), Jillian Bell (22 Jump Street) en Zoë Kravitz (X-Men: First Class) na tien jaar weer samen voor een wild vrijgezellenfeest in Miami. Het feest eindigt abrupt wanneer ze per ongeluk een mannelijke stripper om het leven brengen. De vriendinnen raken in paniek en proberen op hilarische manieren hun sporen uit te wissen.
Informatie en tickets zijn verkrijgbaar via kinepolis.nl
Artikel geplaatst op: 01 juli 2017 - 12:58

Gerelateerd

Delen