Talenten gezocht voor theatershow FAME!

ALMERE - Dit is mijn talent (kortweg #DIMT) organiseert een auditie voor de musical Fame op zondag 25 juni 2017 van 13:00 uur t/m 17:00 uur in Activiteitencentrum Multi-Club in Kruidenwijk. Er wordt beoordeeld op het gebied van theater, zang, dans en het allerbelangrijkste motivatie.
Uit een van de vorige producties van 'Dit is mijn talent'. (Foto: aangeleverd)

Dit is mijn talent (kortweg #DIMT) is een project waarvan het doel is om jongeren tussen 12 en 21 jaar oud op een veilige, laagdrempelige en professionele manier kennis te laten maken met kunst en cultuur.
Het is alweer 5 jaren geleden dat jongerenwerker Bastian Pattipeiluhu op zoek was naar “gekke” theaterdocenten en netwerkpartners in Almere. Hij vond partners bij Stichting Music Mode en Theatergroep Ongeremd. Dit jaar staan de Dit is mijn talent voorstellingen in het teken van de bekende musical Fame. In dit bijzondere verhaal worden studenten van de Hogeschool voor de kunsten, vier jaar lang gevolgd. Het vak is keihard en de docenten des te meer. Wie haalt uiteindelijk de eindstreep en wie redden het toch niet? De musical is waarlijk een reflectie van wat er in Almere gebeurt. Er zijn zoveel talenten in Almere en allemaal hebben zij kleine en grote dromen.
De workshops en lessen ter voorbereiding op de voorstelling zullen plaatsvinden van september 2017 t/m januari 2018 en worden ondersteund door een aantal bekende artiesten. In de afgelopen jaren hebben professionals zoals Jurgen Rayman en Bob van der Houven speciale workshops gegeven.
Een mooie kans om podiumervaring op te doen of uit te breiden en jezelf te profileren bij een groter publiek. Meer informatie: www.dimt.eu en lees de voorwaarden.
Artikel geplaatst op: 12 juni 2017 - 15:49

Gerelateerd

Delen