Drie filmklassiekers van Martin Scorsese terug in de bioscoop

STAD CENTRUM – Bioscoop Kinepolis aan het Forum 16 vertoont in juli drie meesterwerken van topregisseur Martin Scorsese. Dit is een unieke kans om Taxi Driver, Goodfellas en Raging Bull opnieuw op het grote scherm te bewonderen.
Bioscoop Kinepolis aan het Forum 16 vertoont in juli drie meesterwerken van regisseur Martin Scorsese, waaronder Taxi Driver. (Foto: aangeleverd)

Voor heel even zijn ze terug in de bioscoop: Taxi Driver, Goodfellas en Raging Bull. Drie absolute filmklassiekers van regisseur Martin Scorsese met acteur Robert De Niro in de hoofdrol. Kinepolis vertoont de klassiekers op vaste data in juli, steeds op vrijdagavond én zondagmiddag, zodat de bezoeker zelf kan kiezen wat hem/haar het beste uitkomt.
Taxi Driver, 7 juli en 9 juli: In Taxi Driver (1976) trekt een taxichauffeur eenzaam ten strijde tegen de verloedering in de stad en draait daarin volledig door.
Raging Bull, 14 juli en 16 juli: Raging Bull (1980) is het levensverhaal van de legendarische bokser Jake La Motta, een mix van blinde ambitie, na-ijver en een overkill aan testosteron.
Goodfellas, 21 juli en 23 juli: In Goodfellas (1990) schopt een manusje-van-alles het tot maffiabaas, die uiteindelijk wegglijdt in cokebestoven grootheidswaan.
Meer informatie en tickets zijn verkrijgbaar via kinepolis.nl.
Artikel geplaatst op: 12 juni 2017 - 11:35

Gerelateerd

Delen