De nieuwe bibliotheek
Vakantiebieb

ALMERE - De VakantieBieb is er weer, hét zomercadeautje van de bibliotheek. Met meer dan 60 e-books voor het hele gezin op smartphone of tablet.

De VakantieBieb is al open voor de jeugd en 1 juli komen hier de e-books voor volwassenen bij. Op 31 augustus sluit de VakantieBieb. De VakantieBieb omvat ook deze zomer een mooie lijst met avontuurlijke, griezel-, detective, fantasie- en humoristische e-books in diverse leeftijdsklassen zoals 'De Grijze Jager' (De vroege jaren, Het toernooi van Gorlan) van John Flanagan, 'Dolfje Weerwolfje' (Boze drieling) van Paul van Loon, 'Klem!' van Mirjam Oldenhave of 'Verdacht' van Carry Slee. Ook volwassenen hebben vanaf 1 juli ruime keuze: uit romans of spannende en informatieve e-books zoals 'De gevleugelde' van Arthur Japin, 'De eerste vrouw' van Susan Smit, 'Neem een geit' van Claudia de Breij of 'Hittegolf' van Suzanne Vermeer.
De app is gratis te downloaden op een tablet of smartphone via de App Store of Google Play Store. De geselecteerde e-books komen op de boekenplank in de app te staan. Na het downloaden is voor het lezen van de e-books geen internetverbinding meer nodig. Ideaal dus voor vakantie.
Artikel geplaatst op: 20 juni 2017 - 09:59

Gerelateerd

Delen