Bier, Bands en Bunkeren verder als stichting

ALMERE - Twee seizoenen vol muziek, biertjes en goed eten. Na twee jaar Bier, Bands en Bunkeren (BB&B) gaat de organisatie verder als stichting.
De jongens achter Bier, Bands en Bunkeren bij Almeer Notaris. Sinds 7 juni is BB&B officieel een stichting. (Foto: aangeleverd)

BB&B is een terugkerend evenement in poppodium De Meester/S.P.A. De Dromedaris waar bier, live muziek en lekker eten centraal staan. Rik van der Vliet, Patrice Swart en Robin Scheick vormen de organisatie. Voorzitter Patrice Swart: “We konden twee jaar geleden niet voorstellen hoe groot het succes van BB&B is geworden. Elke editie van BB&B wordt drukker en drukker bezocht. BB&B is volwassen aan het worden en om dit bij te benen is BB&B nu een stichting geworden.”
Om de oprichting van de stichting te vieren krijgt het publiek tijdens de eerstvolgende Bier, Bands en Bunkeren – Editie Almeer Notaris op vrijdag 28 juli een gratis fust speciaalbier. Swart: “Wij hebben voor deze tegenprestatie gekozen omdat zonder het publiek er geen BB&B heeft kunnen bestaan en we nu deze volgende stap kunnen maken. Wij willen op deze manier ons publiek bedanken.”
BB&B

Tijdens een editie van BB&B treden er na een pubquiz drie bands live op. Daarvan is elke keer minstens één lokale band. Tijdens de optredens kunnen bezoekers genieten van dertig tot veertig verschillende speciaalbiertjes en wordt er vers en lokaal eten geserveerd.
Artikel geplaatst op: 28 juni 2017 - 17:06

Gerelateerd

Delen