Reigers Inn laat verborgen talent zien

STAD CENTRUM – Samen met het straattheaterduo De Mobile Eenheid opende wethouder Frits Huis vorige week de nieuwe plek van Reigers Inn aan het Weerwaterplein 3. Reigers Inn is ontstaan vanuit De Blauwe Reiger, broedplaats voor kunstenaars en creatieve ondernemers in Haven.
Wethouder Frits Huis opende samen met het straattheaterduo De Mobile Eenheid het nieuwe pand van Reigers Inn aan het Weerwaterplein 3. (Foto: aangeleverd)

In Reigers Inn wil De Blauwe Reiger de talenten laten zien die Almere rijk is. Het markante gebouw aan het Weerwater waar Reigers Inn in zetelt bestaat uit veel glas. De transparantie past goed bij de visie van Reigers Inn: het laten zien van verborgen talenten, laten zien wat er leeft in de stad.
Reigers Inn wil een plek zijn waar vrijheid voor experiment en verbinding mogelijk is. Dat gebeurt door try-outs van theater- en muziekvoorstellingen, het exposeren van outsider-art en het leggen van verbindingen tussen niet gelijk voor de hand liggende groepen. De avond stond dan ook in het teken van verbinding met als spreker motivational speaker en acteur Mo Hersi en een voorstelling van theatergroep Art Loca.
Ook toont Reigers Inn de diversiteit van kunstenaars en ondernemers uit De Blauwe Reiger en zijn er schilderijen, objecten, foto’s en films te zien. Meer informatie: www.reigers-Inn.nl
Artikel geplaatst op: 27 juni 2017 - 15:22

Gerelateerd

Delen