Hele maand juli speelt zomervoorstelling ‘De Verlossing’

HOUT – Op Stadslandgoed De Kemphaan, in een speciaal daarvoor neergezette tent en tribune, is zaterdag 1 juli de zomervoorstelling van theatergroep Suburbia in première gegaan. ‘De Verlossing’ is een stuk geschreven door de Belgische schrijver Hugo Claus.
De Verlossing is een onweerstaanbaar komisch portret van een beklagenswaardig gezin, dat niet met maar ook niet zonder elkaar kan leven. Hugo Claus balanceert meesterlijk op de rand van humor en tragiek. Hoe hopeloos het leven van het gezin ook is, door rake observaties is De Verlossing vooral buitengewoon geestig.
Voorafgaand aan de voorstelling verzorgen de Zusjes van Dijk een Vlaams driegangendiner waarin zo veel mogelijk biologische producten uit de streek zijn verwerkt. Het vlees komt rechtstreeks van de Stadsboerderij.
Nog te zien tot en met 30 juli, van woensdag tot en met zondag (behalve 16 juli). Aanvang: 20.30 uur. Aanvang zondag: 15.00 uur. Meer informatie: www.theatergroepsuburbia.nl. Kaartjes kosten 17,50 tot 25 euro.
Almere in 1988

Ook is op De Kemphaan tijdens de zomervoorstelling van Suburbia foto's te zien van de Zweedse fotografe Margareta Svensson. In 1988 bezocht zij de stad voor het eerst. De foto’s van Margareta Svensson uit 1988 - en haar nieuwe fotoserie uit 2016 - waren eerder te zien in het Stadsarchief Almere tijdens de tentoonstelling ‘We love Almere’. Vrijdag 30 juni was Margareta Svensson aanwezig bij zomervoorstelling om meer te vertellen over haar foto's.
Artikel geplaatst op: 03 juli 2017 - 12:31

Gerelateerd

Delen