65-plus aan de rol

STAD CENTRUM – Op de Esplanade wordt woensdag 23 augustus de eerste editie gehouden van een festival voor 65-plussers: Forever Young Festival. Een dag vol muziek, theater, workshops en beleving, alleen toegankelijk voor mensen van 65 jaar of ouder.

Willeke Alberti is de hoofdartieste op het Forever Young Festival, 23 augustus op de Esplanade. (Foto: Patricia Steur)


Er komt een compleet gevarieerd programma met bekende artiesten, van zang tot dans en van cabaret tot theater. Forever Young Festival duurt van 10.00 tot 20.00 uur en de entree is gratis, inclusief enkele consumpties.
Om te voorkomen dat bezoekers lang moeten wachten bij de entree van het festival, kunnen kaarten worden gereserveerd met een ‘vanaf’ aankomsttijd. De mogelijke aankomsttijden zijn: 10.00 uur, 11.30 uur en 13.00 uur.

Artiesten


De hoofdact is Willeke Alberti. “Willeke past perfect bij Forever Young Festival”, aldus de organisatie. “Ze zet zich met haar stichting dagelijks in voor het welzijn en de levenskwaliteit van senioren. Niet alleen door regelmatig voor ze op te treden maar ook door allerlei culturele activiteiten te organiseren. Dat sluit natuurlijk prachtig aan bij de doelstelling van Forever Young Festival.”
Verder treedt pianist Jan Vayne op in de spiegeltent, Anita Meyer, Arjan Bosma de Boswachter, zangeres Laura Fygi, de Blues Brothers, Marijke Helwegen doet een ‘Hysterische Bingo’ en ook De Gouden Jaren-theatershow met onder andere Cor Bakker en Danny Malando komt naar Forever Young Festival met een theatervoorstelling. Het Trio Escapada & Omar Mollo bestaat uit Emma Breedveld (viool) en Bence Huszar (cello) en de Argentijnse zanger Omar Mollo. Ze spelen tango, wereldmuziek en nieuwe muziek. Dan is er nog Rock 'n' Roll van The Wieners, Frank Sinatra-lookalike Frank in Person, cabaret van De Spekmennen en een Elvis tribute van Elvis-imitator Kees Versluys.

Kijk voor kaartjes op de website.

Artikel geplaatst op: 12 juli 2017 - 18:03

Gerelateerd

Delen