Tanja Jess presenteert Podium Almeers Talent

ALMERE – Zang, dans, cabaret, wat je talent ook is. Donderdag 5 oktober komt het allemaal samen bij de Kunstlinie Almere Flevoland. Dan wordt voor het tweede jaar op rij de benefietavond Podium Almeers Talent georganiseerd door Soroptimistclub Almere en Rotaract Almere.
In Kunstlinie Almere Flevoland aan de Esplanade wordt voor het tweede jaar op rij de benefietavond Podium Almeers Talent georganiseerd. Dit is een avond met muzikale optredens van klassiek tot rock en jazz tot pop. (Foto: aangeleverd)

Na de succesvolle editie van vorig jaar met veel Almeers talent en een opbrengst van maar liefst 8.000 euro kon een vervolg niet uitblijven. Dit jaar komt de opbrengst van het benefietconcert ten goede aan het project ‘Sociaal Fonds’ van Stichting Alkind. Zij maken zich hard voor Almeerse kinderen uit gezinnen die te maken hebben met armoede. Het overslaan van een schooluitje of een leuke excursie is voor de meeste kinderen ondenkbaar, het aanschaffen van studiemateriaal is voor ouders vaak onmogelijk. Daarom zet Stichting Alkind zich in voor deze kinderen.
Tanja Jess

De presentatie is dit jaar in handen van Tanja Jess en Bas van Klompenburg. Zij begeleiden het publiek donderdag 5 oktober door een avond met muzikale optredens van klassiek tot rock en jazz tot pop. Dit jaar is de schouwburg ook het decor van verschillende dansoptredens.
Als klap op de vuurpijl geeft Charly Luske samen met zijn band een gastoptreden. Kaartjes zijn verkrijgbaar via www.podiumalmeerstalent.nl
Artikel geplaatst op: 12 september 2017 - 10:47

Gerelateerd

Delen