Dansen op discomuziek; spiegelbollen en gekleurde pruiken

STAD CENTRUM - Dansen op de discomuziek uit de jaren 70 en 80, spiegelbollen, gekleurde pruiken en bekende dj’s, dat is het concept van ‘Disco Classics The Party XXL’. Het feest wordt op zaterdag 28 oktober gehouden in ‘discotheek’ Club Cell aan de Schrijverstraat 2. De in Almere wonende DJ Sven (Radio 10) komt de plaatjes draaien samen met DJ Silverius (Veronica).
De organisatie verzorgt al jaren succesvolle feesten op verschillende locaties in het land. “Almere vinden wij de beste plek voor dit themafeest omdat de meerderheid van de inwoners bewust de jaren 70 en 80 heeft meegemaakt. Tevens zijn er veel inwoners die weinig uitgaan, maar een discofeestje niet willen missen. Het zijn vaak stelletjes die een oppas regelen voor hun kinderen en er een avondje uit van maken. Maar ook groepen vrienden of collega’s die afspreken om weer eens ouderwets uit te gaan, en dat om de hoek. Je hoeft er niet uren voor in de auto te zitten”.
In een tijd waar Housemuziek en R&B de boventoon voeren is het wel eens lekker om terug te gaan naar de tijd van Earth, Wind & Fire, Pointer Sisters, Village People en Dan Hartman. De avond wordt aangekleed met discodanseressen, entertainment, een Feestshop en tal van leuke extra’s. Op de Facebookpagina van Disco Classics The Party XXL worden wekelijks winacties gedaan en is de laatste informatie te vinden over het feest in oktober.
Kaarten zijn te bestellen via www.discopartyalmere.nl. Kik ook op: www.facebook.com/discoclassicstheparty
Artikel geplaatst op: 11 oktober 2017 - 10:14

Gerelateerd

Delen