Nieuwe voorstelling Het Volksoperahuis feestelijk in première

HAVEN CENTRUM - Het Volksoperahuis, in Almere bekend van de theaterhit De Wasserette, komt terug naar de stad met hun nieuwe voorstelling Greaseman. De voorstelling gaat op vrijdag 20 oktober feestelijk in première in Corrosia Theater, Expo & Film.
Het Volksoperahuis, in Almere bekend van de theaterhit De Wasserette, komt terug naar de stad met hun nieuwe voorstelling Greaseman. (Beeld Bart Sparnaaij, foto’s Jochem Jurgens en Ariadne Faries).

Honderd jaar geleden bouwde de Koninklijke Shell een hypermoderne raffinaderij op Curaçao, die het eiland nu in een verstikkende greep houdt. In een voorstelling die wordt gedragen door de klanken van jazzy calypso, steelpan en trompet is de de coming of age van een jonge Curaçaose vrouw en daarmee van het eiland zelf te zien. Met Kees Scholten, Jef Hofmeister, Susan Malaika Bailey, Konkie Halmeyer en Walther van Muringen.
Op vrijdag 20 oktober is de feestelijke première in Corrosia Theater, Expo & Film. Ook op woensdag 18 en donderdag 19 oktober is de voorstelling hier te zien. Speciaal voor Almere zijn er allerlei leuke extra’s bij Greaseman. Dagelijks kunnen bezoekers voor 17,50 euro genieten van een heerlijk Antilliaans buffet van de Almeerse cateraar Ku Mil Amor. Op 18 en 19 oktober worden er exclusieve nagesprekken georganiseerd waarin het publiek de theatermakers het hemd van het lijf kan vragen over de voorstelling. En op 20 oktober wordt de première feestelijk gevierd met een drankje en muziek na afloop. Reserveren voor het buffet is noodzakelijk en kan tot 13 oktober via reserveren@corrosia.nl, 036-5215929 of via www.corrosia.nl.
Artikel geplaatst op: 05 oktober 2017 - 12:09

Gerelateerd

Delen