35-jarig ODI maakt sprookjes af in verrassende jubileumvoorstelling

MUZIEKWIJK – De oudste toneelvereniging van Almere, toneelgroep ODI, bestaat 35 jaar en viert dat met een jubileumvoorstelling. Vrijdag 24 en zaterdag 25 november speelt de groep het stuk ‘Daar waar het sprookje eindigt’ in theater De Glasbak aan de Lierstraat 21.
‘Daar waar het sprookje eindigt’ is de jubileumvoorstelling van toneelgroep ODI. (Foto: aangeleverd)

In ‘Daar waar het sprookje eindigt’ gaat ODI verder met de bekende sprookjes zoals Sneeuwwitje, Roodkapje en Assepoester. Wat gebeurde er met de sprookjesfiguren na afloop van het sprookje waarin zij figureren? Blijven zij echt gelukkig? Of komen ze weer in een ander sprookje terecht, of verdwalen ze zelfs in andermans sprookje? ODI heeft zich in dat soort vraagstukken vastgebeten en brengt een toneelstuk waarin oplossingen worden geboden. Verrassend, sprankelend en soms verwarrend.
Alle sprookjes hebben een voorspelbare afloop. Aan het eind vinden de hoofdrolspelers elkaar, de kikker wordt een prins, een gestorvene komt weer tot leven en zo wordt het kwade bestraft en het goede beloond. Iedereen schijnbaar tevreden. Maar is dat nu ook werkelijk zo?
De voorstelling is te zien op vrijdag 24 november om 20.30 uur, zaterdag 25 november om 14.00 uur en om 20.30 uur. Kaartjes kosten 9,50 euro. CKV pashouders, kinderen tot 12 jaar en donateurs betalen 7,50 euro. Reserveren kan via www.odi-toneel.nl of gewoon aan de kassa.
Artikel geplaatst op: 09 november 2017 - 16:37

Gerelateerd

Delen